De Gebarendoodle

zóveel makkelijker
hero

"Ik ben recentelijk begonnen met mijn eigen bedrijf. Ik zag enorm op tegen het voeren van een boekhouding. Ik heb me er even in verdiept maar zag door de bomen het bos niet meer. Ik had al snel door dat ik hiervoor hulp in moest schakelen. Ik ben uiteindelijk terecht gekomen bij ToPay. Het systeem werkt intuïtief en bij vragen kan ik altijd terecht bij een van de vriendelijke medewerkers. Daarnaast is het voor mij als start-up ook echt betaalbaar. Wat me over de streep heeft getrokken is dat ze ook nog mijn belastingaangifte regelen!
Ik ben heel blij dat ik het hele administratieve stukje uit handen kan geven en me kan richten op het opbouwen van mijn bedrijf."

Vragen? Stel ze aan Naomi

Stel je vragen aan Naomi

Naomi Lammers

Meer weten? Bel haar direct.
Vindt ze leuk.

Ontvang het nummer van Martina
Wij betalen hier niets voor! ;)

Andere klantverhalen die je kunnen inspireren

Boris . -
"Eindelijk doen waar ik goed in ben. Met mijn handen werken en geen gezeur met papierwerk. Sinds ik met ToPay werk hoef ik nooit meer bezig te zijn met mijn boekhouding en de zooi die er aan vast zit."

Boris .

B-Works

Gijsbert . - “ToPay heeft mij een extra zetje gegeven om de stap naar de zelfstandigheid te maken”
“ToPay heeft mij een extra zetje gegeven om de stap naar de zelfstandigheid te maken”

Gijsbert .

Verhoef Timmerwerk

Martina . -
"Ik ben recentelijk begonnen met mijn eigen bedrijf. Ik zag enorm op tegen het voeren van een boekhouding. Ik heb me er even in verdiept maar zag door de bomen het bos niet meer. Ik had al snel door dat ik hiervoor hulp in moest schakelen."

Martina .

De Gebarendoodle

ToPay gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Accepteren