Nano's Koffie

zóveel makkelijker
hero

Maak kennis met onze klant Nanne. Hij is barista met passie voor een goed bakje koffie. Hij is startende ondernemer en heeft met zijn bedrijf ‘Nano’s koffie’ een mooie missie: kwaliteitskoffie naar de evenementen brengen. Met zijn Piaggio – een klein Italiaans autootje – gaat hij naar diverse evenementen om mensen te verwennen met de heerlijkste koffiecreaties. 

Hoe is je bedrijf ontstaan?  

Ik heb altijd al passie voor horeca gehad. Tijdens een wereldreis ben ik in aanraking gekomen met koffie. Ik heb daar op koffieplantages gewerkt en dacht mezelf een barista te kunnen noemen omdat ik wist hoe ik een knopje van een koffiezetapparaat in moest drukken. Mijn kennis en vaardigheden heb ik later in Nederland verder kunnen ontwikkelen door cursussen en SCAE trainingen te volgen. Sindsdien ligt mijn focus op goede koffie.

Het idee voor mijn bedrijf is tijdens een trouwerij van een vriend ontstaan. Die had een barista ingehuurd. Ik stond te kijken wat de man deed en proefde zijn koffie. Toen ik eenmaal hoorde wat ze voor de beste man betaald hadden dacht ik ‘Wow – dat je zoveel geld moet betalen voor slechte koffie. Dat kan ik beter.’

In steden heb je veel tentjes met goede koffie. Op evenementen is dat vaak anders. Daar mag de kwaliteit echt omhoog. Mijn missie is om de goede koffie naar de evenementen te brengen.

Wat was je drijfveer om als zzp’er te beginnen?

De grootste drijfveer was de vrijheid die je als zzp’er krijgt. Dat ik mijn eigen dagen kan indelen, kan bepalen welke klussen bij mij passen en alles zo kan doen hoe ik het voor ogen heb. Ik vind het leuk om voor mijn bedrijf nieuwe dingen te bedenken. Zo heb ik laatst in samenwerking met een thee sommelier een goede Ice tea voor een evenement samengesteld. Helaas werd de Ice tea een flop. Wat werkt en wat niet werkt – dat vind ik een leuke puzzel. Wat deze keer niet werkt kan een volgende keer een succes worden. En nu weet ik in ieder geval hoe ik een hoogwaardige Ice tea op de markt kan zetten.

Hoe heeft ToPay jouw leven zóveel makkelijker gemaakt? 

‘Schoenmaker, hou je bij je leest!’ is een motto waar ik achter sta. Ik ben goed in het bereiden van lekkere koffie. Administratie en boekhouding – daar heb ik niet veel verstand van. Zeker moet je er basiskennis van hebben maar ik kon al wakker liggen van het idee dat ik mijn belastingaangifte moest doen. Ik vind het een fijn gevoel dat er een heel team achter mij staat die dat oppakt. De manier van communiceren vind ik prettig. Ze wijzen me op dingen die ik beter kan doen om op lange termijn geld te besparen. Het is advies op maat en ik voel me bij ToPay geen random klant.

Vragen? Stel ze aan Naomi

Stel je vragen aan Naomi

Naomi Lammers

Meer weten? Bel hem direct.
Vindt ie leuk.

Ontvang het nummer van Nanne
Wij betalen hier niets voor! ;)

Andere klantverhalen die je kunnen inspireren

Boris . -
"Eindelijk doen waar ik goed in ben. Met mijn handen werken en geen gezeur met papierwerk. Sinds ik met ToPay werk hoef ik nooit meer bezig te zijn met mijn boekhouding en de zooi die er aan vast zit."

Boris .

B-Works

Gijsbert . - “ToPay heeft mij een extra zetje gegeven om de stap naar de zelfstandigheid te maken”
“ToPay heeft mij een extra zetje gegeven om de stap naar de zelfstandigheid te maken”

Gijsbert .

Verhoef Timmerwerk

Martina . -
"Ik ben recentelijk begonnen met mijn eigen bedrijf. Ik zag enorm op tegen het voeren van een boekhouding. Ik heb me er even in verdiept maar zag door de bomen het bos niet meer. Ik had al snel door dat ik hiervoor hulp in moest schakelen."

Martina .

De Gebarendoodle

ToPay gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Accepteren